Familjeföreställning med Wullger & Mimmi

Familjeföreställning med Wullger & Mimmi


22 november 15.00

 


Ordinarie pris:

Vuxen: 90 kr
Barn: 50 kr
Wullgwe och Mimmi Gycklarkompaniet

Ovanstående priser gäller i Gävle Teaters biljettkassa. Du kan även köpa biljetter via Ticketmaster, hos Gävle Konserthus samt via Flanör Depesch, då kan det tillkomma en serviceavgift.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00

Öppettider:
mån 12-14 samt 16-18
tis-ons 12-14

Biljettkassan håller också öppet två timmar före föreställning, förutom vid barnteaterföreställningar då du istället kan köpa kvarvarande biljetter direkt i foajén från och med en timme innan föreställning.

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa. Ledsagare går gratis.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Familjeföreställning med Wullger & Mimmi

Wullger och Mimmi, familjeshowen för stora och små! Kom och se en show full med livsfarliga jongleringskonster och trolleritrick på Gävle Teater!

Wullger den stora stjärnan (om han får säga det själv) får hjälp av sin vimsiga assistent Mimmi. En assistent som mest är till besvär. Tillsammans genomför de en show full av livsfarliga jongleringskonster och trolleritrick. Passar för likväl barn som föräldrar!

Wullger & Mimmi alias Weine & Malin Pernersten, träffades under ett arrangemang redan 1997. Malin kom direkt från cirkusskolan i Paris, och Weine från en turné i Japan & Sydkorea. Redan samma höst startades deras gemensamma företag, och de har sedan dess arbetat heltid med barn & familjeunderhållning runt hela norden. Idag firar Wullger & Mimmi 23 år tillsammans i underhållningens tjänst!

Trots att de alltid utgått från Gävle som hemort, så är de för Gävleborna relativt okända. Många har sett deras clown-målade bil passera genom staden under de senaste 20 åren, men det är ändå bara en liten publik som sett dom live.

Nu ska det dock bli ändring på den saken, när Gävle Teater bjuder in till föreställning!