Skapa Dans

Skapa Dans


18 oktober 16.00

 


Ordinarie pris:

0 kr

Hämta din fribiljett i vår biljettkassa. Serviceavgift tillkommer om du bokar via nätet.

Skapa Dans

Ovanstående priser gäller i Gävle Teaters biljettkassa. Du kan även köpa biljetter via Ticketmaster, hos Gävle Konserthus samt via Flanör Depesch, då kan det tillkomma en serviceavgift.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00

Öppettider:
mån 12-14 samt 16-18
tis-ons 12-14

Biljettkassan håller också öppet två timmar före föreställning, förutom vid barnteaterföreställningar då du istället kan köpa kvarvarande biljetter direkt i foajén från och med en timme innan föreställning.

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa. Ledsagare går gratis.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Skapa Dans

Koreografitävlingen Skapa Dans anordnas för att uppmuntra ungdomar 14-22 år till eget skapande i dans och visa på koreografisk kreativitet, kunnande och kompetens hos de amatörer som sysslar med dans i olika stilar och på olika nivåer.
I Skapa Dans bedöms koreografierna av en jury; Helena Franzén, Felix Skalberg och Nea Landin, som bland annat tittar på hur musiken använts, hur man disponerat rummet/scenen och hur rörelsematerialet har komponerat ihop. Utförandet är så klart viktigt men inte avgörande, tonvikten ligger inte på danstekniken utan på koreografin.

Vill du själva vara med och tävla i skapa dans? Läs mer och anmäl dig här; https://www.regiongavleborg.se/kultur/verksamhet/dans/Skapa-dans/

Hämta din fribiljett i vår biljettkassa. Serviceavgift tillkommer om du bokar via nätet.

Arrangeras av Kultur Gävleborg och Dalateatern i samarbete med Gävle Teater och SRD- Samarbetsrådet för regional dansutveckling.