GREGARIOUS – SOON COMPANY

GREGARIOUS - SOON COMPANY


7 oktober 19.00

45 min.


Ordinarie pris:

200 kr

Ungdom under 26 år eller student: 100 kr

Soon Company

Ovanstående priser gäller i Gävle Teaters biljettkassa. Du kan även köpa biljetter via Ticketmaster, hos Gävle Konserthus samt via Flanör Depesch, då kan det tillkomma en serviceavgift.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00

Öppettider:
mån 12-14 samt 16-18
tis-ons 12-14

Biljettkassan håller också öppet två timmar före föreställning, förutom vid barnteaterföreställningar då du istället kan köpa kvarvarande biljetter direkt i foajén från och med en timme innan föreställning.

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa. Ledsagare går gratis.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

GREGARIOUS - SOON COMPANY

Gregarious är inte episk, den är inte heroisk. Gregarious är en ärlig, svettig och lekfull show som visar en annorlunda sida av sportens värld. Inom cykling använder man begreppet gregarious för att definiera personen som bär allt vatten och cyklar framför gruppen för att bryta vinden. Den här personens enda jobb är att göra det möjligt för hens lagledare att vinna loppet. Den här personen kommer själv aldrig att uppnå berömmelse.

Den faktiska definitionen av gregarious är: Behovet av att vara en del av en grupp eller en flock. Vissa djur som till exempel bin är gregarious medan tigrar är solitära. Människan verkar ha behovet att vara både gregarious och solitär. Utifrån detta skapades showen Gregarious som med akrobatik och komedi undersöker relationen mellan två människor och deras behov att vara gregarious och solitära. En blandning av ett subtilt och lekfullt sätt att agera med en hög teknisk nivå i cirkusdisciplinerna.

I samarbete med Gävle Kommun.