PUSH Festival: Träklang

PUSH Festival: Träklang


26 oktober 12.00

 


Ordinarie pris:

0 kr

Boka och hämta din fribiljett i vår biljettkassa. Gör gärna gruppbokningar om ni är i ett sällskap. Ring 026-10 21 00 eller mejla biljett@gavleteater.se

PUSH Festival: Träklang

 

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00

Öppettider:
mån 12-14 samt 16-18
tis-ons 12-14

Biljettkassan håller också öppet två timmar före föreställning, förutom vid barnteaterföreställningar då du istället kan köpa kvarvarande biljetter direkt i foajén från och med en timme innan föreställning.

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa. Ledsagare går gratis.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

PUSH Festival: Träklang

Höstluften är klar och krispig, men tonar bort med trafikljudet när porten stängs bakom dig. Café Amadeus badar i blek höstsol: det knarrande trägolvet, de rika guldornamenten, takets slingrande målningar. En första ton, och rummet fylls av marimbans varma klangvärld.

Efter succén 2018 bjuder PUSH Festival återigen in till lunchkonsert i Café Amadeus, och den här gången kan vi utlova något alldeles extra när Fia Forslund med marimba och röst skapar en unik kombination av musikalitet, känsla och dansant spelglädje som är en upplevelse både för ögon och öron!

 

FIA FORSLUND

Fia Forslund är frilansande marimbist och kombinerar sin skolning i klassisk musik med improvisation, jazz och världsmusik. Förutom turnéer i bl.a. USA, Brasilien och Tyskland har Fia spelat i olika konstellationer på skandinaviska jazz- världs -och kammarmusikfestivaler och arbetat som musiker och teatermusiker hos många regionala institutioner. Med en förkärlek för marimbans varma klang presenterar hon ett soloprogram där alla nyanser får ta plats, där skörhet och kraftfullhet samsas om berättandet. På repertoaren blandas originalmusik för marimba med egna kompositioner och musikaliska influenser från olika delar av världen.

Konserten arrangeras av Kulturföreningen PUSH, med stöd från Region Gävleborg, Kulturrådet Studieförbundet Vuxenskolan och Gävle kommun.

Frivillig entré (swish på plats). Begränsat antal platser och endast förbokning (ange gärna om ni är i sällskap då detta påverkar hur många personer som kan placeras i lokalen).

Läs mer om PUSH-Festivalen här!