fbpx

Carl-Einar Häckner – Livestream

Carl-Einar Häckner - Livestream


13 mars 18.00

1 tim


Ordinarie pris inkl. serviceavgift:

0 kr

 

Carl-Einar Häckner

Ovanstående priser gäller i Gävle Teaters biljettkassa. Du kan även köpa biljetter hos Gävle Konserthus och via Ticketmaster, då tillkommer det en serviceavgift.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00

Öppettider:
mån 12-14 samt 16-18
tis-ons 12-14

Biljettkassan håller också öppet två timmar före föreställning, förutom vid barnteaterföreställningar då du istället kan köpa kvarvarande biljetter direkt i foajén från och med en timme innan föreställning.

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Carl-Einar Häckner - Livestream

Lördagen den 13/3 kl.18.00 sänder vi tillsammans med vår systerförening i Gnosjö en liveföreställning direkt i flödet på Gävle Teaterförenings Facebooksida: https://www.facebook.com/GavleTeaterforening
Häckner en av vårt lands mest egna egensinniga och unika underhållare. För att citera Carl Stanley ”Carl-Einar Häckner tillhör ingen genre, han är en egen genre”.
En galen och specialskriven liveföreställning med både nostalgi och en hel del nytt material. En blandning av humor, trolleri och tafflighet.
Carl-Einar har i väntan på att teatrarna får öppna igen jobbar mycket med livestreams och precis som i allt annat utformat en i det formatet egensinnig underhållningsform.
**********
Vi säljer inga biljetter, men tycker du det är bra och vill stötta initiativet, så går det givetvis bra att swisha en symbolisk summa till Gnosjö Scenkonst: 123 522 96 79
Vi är över 50 ideella riksteaterföreningar i Sverige som deltar i detta för att fortsätta sprida scenkonst till alla överallt!
Under sändningen finns det möjlighet att kommentera, applådera, skratta och dela i chatten.
**********

Hur gör jag för att se föreställningen?

Gå in på Facebook på din dator, mobil eller surfplatta eller googla på FB Gävle Teater. Här har du ett val att registrera dig (gratis) och logga in. Om du inte vill det kan du klicka på knappen "Inte nu". På mobilen scrolla ned lite och klicka på krysset.  Några minuter innan föreställningen så går ni in på Gävle Teaters FB-sida (skriv Gävle Teater uppe i sökrutan inne på FB). Livesändningen kommer att synas direkt i vårt flöde och bli synlig några minuter innan utsatt tid. Tryck på uppdatera knappen (rundpil uppe i vänstra hörnet) om ni kom in tidigt och det inte syns.