fbpx

Fröken Elvis

Fröken Elvis - Livestream


27 mars 18.00

1 tim


Ordinarie pris inkl. serviceavgift:

0 kr

 

Fröken Elvis

Ovanstående priser gäller i Gävle Teaters biljettkassa. Du kan även köpa biljetter hos Gävle Konserthus och via Ticketmaster, då tillkommer det en serviceavgift.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00

Öppettider:
mån 12-14 samt 16-18
tis-ons 12-14

Biljettkassan håller också öppet två timmar före föreställning, förutom vid barnteaterföreställningar då du istället kan köpa kvarvarande biljetter direkt i foajén från och med en timme innan föreställning.

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Fröken Elvis - Livestream

Lördagen den 27/3 kl.18.00 sänder vi tillsammans med vår systerförening i Gnosjö en liveföreställning direkt i flödet på Gävle Teaterförenings Facebooksida: https://www.facebook.com/GavleTeaterforening
Elvis låtar på svenska och egna låtar - "Kungen & Vi" helt enkelt!
En konsert i föreställningsformat med svängiga arrangemang.
Om du tänker dig att du har ett band med dina bästa vänner, ni klickar både musikaliskt och har samma smak för gott fika. Där har du Fröken Elvis! Allt började med Elvis på svenska, som också blev namnet på deras första album som släpptes 2015. Ett album med Elvis låtar med nya översättningar och i nya arrangemang i typiskt "Fröken Elvis-stil". Musik med humor, värme, lite allvar och en jädra massa instrument.
**********
Vi säljer inga biljetter, men tycker du det är bra och vill stötta initiativet, så går det givetvis bra att swisha en symbolisk summa till Gnosjö Scenkonst: 123 522 96 79
Vi är över 50 ideella riksteaterföreningar i Sverige som deltar i detta för att fortsätta sprida scenkonst till alla överallt!
Under sändningen finns det möjlighet att kommentera, applådera, skratta och dela i chatten.
**********
Hur gör jag för att se föreställningen?

 

Gå in på Facebook på din dator, mobil eller surfplatta eller googla på FB Gävle Teater. Här har du ett val att registrera dig (gratis) och logga in. Om du inte vill det kan du klicka på knappen "Inte nu". På mobilen scrolla ned lite och klicka på krysset.  Några minuter innan föreställningen så går ni in på Gävle Teaters FB-sida (skriv Gävle Teater uppe i sökrutan inne på FB). Livesändningen kommer att synas direkt i vårt flöde och bli synlig några minuter innan utsatt tid. Tryck på uppdatera knappen (rundpil uppe i vänstra hörnet) om ni kom in tidigt och det inte syns.