fbpx

För evigt med Ison & Fille

För evigt med Ison & Fille


22 februari 19.00

Ca: 2 tim 10 min inkl. paus

Förboka gärna fika till pausserveringen på plats innan föreställningen uppe i Café Amadeus


Ordinarie pris inkl. serviceavgift

300/260 kr

Ungdom under 26 år eller student: 100 kr

Ison & Fille

Ovanstående priser gäller i Gävle Teaters biljettkassa. Du kan även köpa biljetter hos Gävle Konserthus och via Ticketmaster, då tillkommer det en serviceavgift.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa. Ledsagare går gratis.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

För evigt med Ison & Fille

Musikdrama med Ison & Fille live på scen.

Den älskade hiphop-duon Ison & Fille gör äntligen scenkonst av sin musik! Tillsammans med DJ Taro och tre skådespelare bjuder de på en berörande teaterföreställning med deras musik som grund.

Det är nu två decennier sedan de slog igenom med sin personliga musik som med poetisk briljans och glimten i ögat ger röst åt en hel generation unga. Berättelsen om utanförskap, lojalitet, sorg, kärlek och livskraft vävs samman med lokala inslag i denna musikaliska föreställning.

Asse, Isra och Feliz är vänner. Eller mer än så. De är bundsförvanter. Allierade. Familj. De kommer från orten, och känner den och varandra utan och innan. Vet vilka som går att lita på och inte. Vet hur det är att inte få något gratis. Att behöva klara sig själv, kämpa. Med pengar. Med boende. Med jobb. Skola. Drömmar. Livet. De bär alla tre på sina egna livsberättelser och bagage, nojor och drivkrafter. Och så drömmarna då. Kan drömmar verkligen bli sanna för sådana som dem?

Lagom till att hiphop-duon Ison & Fille fyller 20 år som artister sätter Riksteatern upp den nyskrivna pjäsen För evigt med Ison & Fille. Berättelsen om Asse, Isra, Feliz vävs samman med låtar ur Ison & Filles älskade låtskatt, framförda av duon live på scen.

För manus och regi står prisbelönade dramatikern Åsa Lindholm.