fbpx

Sista Matchen med Jens Hultén

Sista Matchen med Jens Hultén


27 oktober 19.30

Ca: 2 tim 20 min inkl. paus


Ordinarie pris inkl. serviceavgift

425/385 kr
Sista Matchen med Jens Hultén

Ovanstående priser gäller i Gävle Teaters biljettkassa. Du kan även köpa biljetter hos Gävle Konserthus och via Ticketmaster, då tillkommer det en serviceavgift.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa. Ledsagare går gratis.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Sista Matchen med Jens Hultén

”SISTA MATCHEN” är en monolog med Jens Hultén. Skriven av Benny Haag och Jens Hultén. Den utspelar sig i ett omklädningsrum där en man ska byta om för att gå en sista match. Är det i kampsport? Är det mot missbruket? Är det mot döden? Är det mot sina demoner?

Pjäsen tar upp alla dessa frågor som går från den enskilda människans missbruk till hela mänsklighetens missbruk. Är människan en missbrukande art, ett skadedjur som gör våld på sig själv och sin omgivning för, sitt till synes, orimliga begär efter olika saker? Frågor som är mer aktuella än någonsin förr! En svidande betraktelse över mänskligheten med en svart humor där vi även får en inblick i det ofta påhittade utanförskapet med offerkoftan som verktyg. Vi vill ju alla bli älskade till vilket pris som helst, eller? Föreställningen inramas med nyskriven musik av Jens son Eddie Hultén som även medverkar på scenen. Rickard Günther står för regin.

 

TMK nöje