fbpx

Medlemsgala för Gävle Teaterförening

Medlemsgala för Gävle Teaterförening


22 april 14.00 - 22.30

Tider och information om dagen uppdateras löpande


Hela dagen är gratis för dig som är eller blir medlem i Gävle Teaterförening

Biljett behövs till föreställningarna. Hämta ut dem gratis i Gävle Teaters biljettkassa eller boka via Ticketmaster.se (då tillkommer det en serviceavgift).

Medlemsgala för Gävle Teaterförening - Kom och fira våra 90 år med oss!

Ovanstående priser är utan serviceavgift. Serviceavgiften ligger på cirka 30-55 kr beroende på föreställningspriset. Vi säljer biljetter i Gävle Teaters biljettkassa, via Ticketmaster och på Gävle Konserthus.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Läs mer om bokning av rullstolsplatser och tillgänglighet

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Medlemsgala för Gävle Teaterförening

Kom och fira våra 90 år med oss!

Under 2023 fyller Gävle Teaterförening 90 år, och det vill vi fira med alla er medlemmar! Att fylla 90 år kan i mångas ögon ses som något mycket gammalt, men vår förening är långt ifrån gammal och grå. Vi sprudlar, är moderna, nytänkande och utmanande. Vi tror på scenkonstens kraft, vi tror på publiken och vi tror på möten mellan människor. Vi tror på en plats för alla, oavsett.

Vad vore väl en förening utan dess medlemmar? Absolut ingenting faktiskt. Vi vill hylla och tacka er genom att anordna en fullspäckad och galakantad jubileumsdag på Gävle Teater.

Det kommer att bli föreställningar, rundvandringar, quiz och många roliga historiska anekdoter om åren som varit. Vi utlovar spännande möten, inspirerande scenkonst och en och annan överraskning. Oavsett om du varit medlem länge eller precis blivit är du varmt välkommen till Gävle Teater den 22 april 2023. Och du, hela dagen är gratis för dig som är eller blir medlem på plats.

Kom och njut av en dag du sent kommer att glömma!

 


 

Vi kommer att uppdatera information och tider om dagen löpande. Nu finns biljetterna ute till kvällens föreställningar i salongen som du behöver boka plats till. Kom ihåg att ta med ditt medlemskort/scenpass för att visa i entrén.

14.00 Entrédörrarna öppnas, jubileumsskål, mingel och rundvandring

15.00 - Frågesport med Josefin Johansson

Saker du inte undrade över men efter denna stund kommer älska att få veta! Josefin Johansson, tv-quiz-queen du sett i både På spåret och Smartare än en femteklassare ger er en omgång i fantasifulla frågor med deras karakteristiska charm samt dialekt. Det blir musik, sång, garanterat kul och förvånansvärt lärorikt!

16.00 - 19.00 Trolleri, musik och mingel i foajén. Café Amadeus är öppet och det hålls intressanta möten med samtalsledaren Agnetha Sjöblom.

19.00 - 20.40 inkl. paus - Happy days are here again! 

Upplev Jeanette Köhn, Karl Dyall och Rennie Mirro i en helgjuten föreställning med referenser till sångens och dansens stora. Show, drömmar, dans och allvar vävs samman i en härligt dansant och exklusiv föreställning där det finns musik för var och en. Tillsammans med Trio X tar de med er på en resa från barockens tidevarv via Swe-Danes till Broadway.

20.40 - 21.30 Minglet i foajé och cafét fortsätter

21.30 - Daniel Hallberg – Humortimmen

Sketchmästaren Daniel bjuder på självupplevda anekdoter ur film- och Tv-världen. Daniel Hallberg har du bland annat sett som programledare i Grammisgalan, Musikhjälpen och i talkshows som "Luuk & Hallberg" och i den egenskrivna humorserien "Hallberg" i SVT.

Fri entré för medlemmar men platsbiljett behövs för föreställningarna och bokas i Gävle Teaters biljettkassa eller via gavleteater.se

 

Är du inte medlem än? Läs mer om medlemskapet här.