fbpx

Imagine Regionfinal – Gävleborg/Dalarna

Imagine Regionfinal – Gävleborg/Dalarna


16 april 15.00

Längd ca: 2 tim inkl. paus.


Ordinarie pris utan serviceavgift

Fri entré

Biljett behövs. Serviceavgift tillkommer vid bokning via Ticketmaster

Imagine Regionfinal – Gävleborg/Dalarna

Ovanstående priser är utan serviceavgift. Serviceavgiften ligger på cirka 30-55 kr beroende på föreställningspriset. Vi säljer biljetter i Gävle Teaters biljettkassa, via Ticketmaster och på Gävle Konserthus.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Läs mer om bokning av rullstolsplatser och tillgänglighet

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Imagine Regionfinal – Gävleborg/Dalarna

Välkommen till Imagine!

Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år. Soloartister och band från Gävleborg och Dalarna tävlar om två platser (en från varje län) till den stora riksfinalen i Nyköping, maj 2023. Startfältet kan bestå av allt från singer/songwriters, jazz och folkmusik till hip-hop, electro och hårdrock. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback, Clara Klingenström och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Produktion: Kultur Gävleborg och Musik i Dalarna.