fbpx

Föreställningar

×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 654

Keyyo - Ryssen kommer

Börjar 02 september 2018 18:00
Träffar: 3168

Sveriges största Youtubestjärna Kristina Keyyo Petrushina till Gävle!

Söndag 2 September 2018 kl 18.00
Längd: 1 tim 20 min

ny bokaknapp

Kristina Keyyo Petrushina är endast 21 år och har en av Sveriges största Youtube-kanaler. Hon är en stor humorist och imitatör med rötter i Ryssland och trots sin ringa ålder har hon varit aktiv video-bloggare i närmare tio år.

”Ryssen kommer” - är en scenföreställning av och med Keyyo - fylld av humor, värme och show samt ärliga och personliga berättelser från uppväxten. Föreställningen regisseras av Anna Vnuk som är en del av humorkollektivet Grotesco och har regisserat deras egna scenshow. Hon har också skrivit manus till bland annat Melodifestivalen.

- Jag har längtat efter att få dela med mig av denna historia. Min historia. Allt från hur vi med transsibiriska järnvägen flyttade från mitt hemland Ryssland till Sverige, om utanförskap, skammen för min härkomst och släkt, opassande namn på kaniner, misslyckade försök att slå igenom som popstjärna och att vara den enda som inte får komma in i kojan, hälsar Keyyo.

Keyyo har belönats med flera utmärkelser i Guldtuben, närmare bestämt fyra stycken totalt varav en för ”Årets humorkanal”, vilket gjorde henne till Sveriges roligaste Youtuber samt den första kvinnliga nominerade och mottagare av priset. Hon har även agerat programledare både i radio och TV, däribland Morgonpasset i P3, Barncancergalan – det svenska humorpriset och nu under hösten delar hon programledarskapet för TV4:s storsatsning ”Talang”, med Pär Lernström.

 

Manus: Kristina Keyyo Petrushina
Regi: Anna Vnuk
Manusbearbetning: Per Wickström och Samuel Åhman

Produktion: Blixten

 

 

 

Priser (prisklass 1/prisklass 2)
Pris ordinarie: 485/445 kr
Ungdom tom 25 år/heltidsstuderande: 285/245 kr
Medlemspris (med Scenpass, Ordinarie): 435/395 kr
Medlemspris (med Scenpass, Ungdom): 235/195 kr

 

 

 

Se våra andra föreställningar på Ticketmaster här!

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2019. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk