fbpx

Föreställningar

×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 654

Mamma Ljuger - sanningen om din uppväxt

Börjar 10 februari 2021 19:00
Träffar: 4188

Hej! På grund av nuvarande regler från Folkhälsomyndigheten har vi och producent Aplato AB, valt att ytterligare flytta fram föreställningen Mamma ljuger – sanningen om din uppväxt på Gävle Teater.
Föreställningen genomförs på Gävle Teater den 10 februari 2021 klockan 19:00

Om du kan det datumet behöver du inte göra någonting. Din biljett gäller det nya datumet.
Du behåller din biljett och sitter på samma plats det nya datumet.

Om du inte kan elr bör gå i februari köper vi tillbaka din biljett.
Hur du går tillväga för att återlösa biljett och få återbetalning av pengarna kan du läsa nedan.

Du kan kontakta oss på flera olika sätt:
• Kom in till vår biljettkassa i Gävle Teater, Teaterplan 1
biljettkassan öppnar 24 augusti, våra öppettider är: mån kl 12-14 samt 16-18, tis och ons kl 12-14 samt två timmar innan föreställning
• ring till oss på 026-102100
vi svarar på detta nummer på våra öppettider
• mejla oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vid återköp behöver vi bokningsnummer, ibland även stolsnummer, vill du få pengarna till dit bankkonto behöver vi också ditt namn, clearing- och kontonummer.

 

Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är tillbaka på scenen efter dundersuccén med Den Lyckliga Pessimisten.

Onsdag 10 februari kl 19.00
Längd 1 tim 20 min

ny bokaknapp

Nu får du svaret på allt du undrat över under hela din barndom. Är allt det Mamma sagt för att uppfostra dig till ett välartat barn verkligen sant? De ger dig skrattsuccén Mamma ljuger!

Vi har alla hört uppmaningar som:

- Äter du snö får du mask i magen!
- Om du badar direkt efter du ätit får du kramp!
- Sitt inte för nära tv:n, du blir blind!

Var kommer mammas goda råd ifrån? Är det nedärvt från generationer av mammor alltifrån stenåldern eller är mamma med i en hemlig klubb där de kommer överens om att det är tre-sekunders regeln som gäller när man tappar något ätbart på marken? Är det bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning att du måste magpumpas när du äter snorkråkor eller att knaka med knogarna leder till problem när du blir äldre? Det finns bara ett sätt att få reda på det; Hälsa på hemma hos Jan och Mattias när de bjuder hem dig till föreställningen Mamma Ljuger.

Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är nämligen tillbaka efter sin publiksuccé Den Lyckliga Pessimisten. Med utgångspunkt i dessa vardagslögner ger de dig en underhållande upplevelse som får dig att minnas din egen barndom och kanske även inse att du själv sprider vidare dessa myter till dina barn.

Kom och skratta, och lär dig sanningen om varför det inte hjälper med Coca-cola mot magsjuka, att det inte finns någonting som heter växtvärk. Att gratis är inte alltid gott och att ditt rum aldrig har sett ut som en svinstia.

Vad än mamma säger!

Men Pappa då? Hur kommer det sig att det bara är han som vet hur man bäst packar en bil och alltid är den som grillar köttet medan mamma lagar all annan mat? Ligger det i generna eller är det pappas enda sätt att få lite uppskattning?

Jodå, Pappa får vara med, med detta är främst en hyllning till Mamma. En föreställning för alla som har en mamma, är en mamma, känner en mamma eller nån gång har sett en mamma.

Mamma är utan tvekan det bästa som finns, MEN; Det är nästan bara i Emil i Lönneberga som du kan få blodförgiftning och det är inte alls farligt att hålla tillbaka en nysning! Eller...?


Komikern, TV-profilen och författaren Jan Bylund och Psykologen, Docenten i psykologi och författaren Mattias Lundberg har jobbat tillsammans i 10 års tid med föreläsningen Jäkla Människa och succéboken och humorföreställningen ”Den Lyckliga Pessimisten” som spelats landet runt över 50 gånger och setts av över 30000 personer.

Ordinarie pris: 375/335 kr inkl. serviceavgift

 

Se våra andra föreställningar på Ticketmaster här!

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2020. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk