fbpx

Föreställningar

×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 654

Information från Värvet Runts producent United Stage:

Börjar 13 mars 2020 19:00
Träffar: 1384

Under rådande situation med Coronavirusets spridning har vi beslutat att flytta fram arrangemanget Värvet Runt, med Kristoffer Triumf och Uje Brandelius, som skulle ägt rum ikväll på Gävle Teater. Det känns helt enkelt bättre på alla sätt att komma tillbaka till Gävle efter sommaren med positiv kraft när vi förhoppningsvis lagt rådande tillstånd bakom oss. Nytt datum i september eller oktober kommer snart. Köpta biljetter kommer att gälla till det nya datumet.

En av Sveriges största podcasts, live på scen!

Fredag 13 Mars 2020 kl 19.00
Längd: 1 tim 30 min

ny bokaknapp

Värvet är sedan 2012 Sveriges största intervjupodcast med ca 200 000 lyssnare i månaden där Kristoffer Triumf lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett nyfiket och avslappnat sätt fått mer än 350 makthavare, kreatörer och underhållare att dela med sig av sina liv och erfarenheter. Utöver den långa raden svenska gäster har han även gästats av internationella storheter som Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Maher.

Kristoffer Triumf har länge drömt om att göra Värvet live på scen inför publik. Och i samband med att podcasten fyller 8 år är det äntligen dags för den att ge sig ut och besökta ett tiotal svenska städer under namnet Värvet runt. Två aktuella och intressanta gäster kommer att gästa Kristoffer på scen i denna talkshow. Det kommer att vara olika gäster i alla städer och varje stad kommer att ha en riksbekant och en mer utpräglad lokal gäst. I Gävle kommer Uje Brandelius vara en av gästerna.

 

Priser (prisklass 1/prisklass 2)
Pris ordinarie: 320/280 kr inkl. serviceavgift
Scenpass: 290 kr inkl.serviceavgift

 

Se våra andra föreställningar på Ticketmaster här!

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2020. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk