fbpx

Föreställningar

×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 654

Mammas Nya Kille firar jul på måfå

Börjar 09 december 2018 16:00
Träffar: 1504

Göm chokladasken, förankra julgranen i taket, dubbelkolla att du har jordfelsbrytare och glöm levande ljus för nu plingar det på dörren, Mammas Nya kille firar jul på måfå.

Söndag 9 December 2018 kl 16.00
Längd: ca 1 tim 30 min. 

ny bokaknapp

När Mammas Nya Kille firar jul sker det planlöst och bland de ogenomtänkta julfirarna hittar vi en skönsjungande Markko, en slumpstyrd Mirjo, en julilsken Lars Stenberg, en oefterhärmlig Thunder, en soltörstande Jessica samt Katla som trippar fram på tårna. -Det känns jättekul att få stå på scenen igen och bjuda vår fina publik på något oväntat, säger Olof Wretling på en sprakig linje någonstans utanför Robertsfors, när vi når honom tjuvhuggandes en julgran redan i augusti, lite på måfå.

Efter publiksuccén "Ett Kunskapslyft" som sågs av 45 000 besökare återvänder Bengt Strömbro och det egensinniga persongalleriet till scenen. "Mammas nya Kille – firar jul på måfå" är en schwajnigt rolig och oberäknelig julföre- ställning som tar julfirandet till en ny nivå.

Mammas Nya Kille sändes för första gången hösten 2005 och programmet utsågs 2008 av P3:s lyssnare till det roligaste humorprogrammet genom tiderna. Programmet har belönats med Svenska Podradiopriset i kategorierna "Bästa svenska kanal" och "Bästa humorkanal" och nominerats till Stora Radiopriset två gånger. I sommar kunde vi höra Mammas nya Kille i Sveriges Radio P4.

"Mammas Nya Kille – firar jul på måfå" spelas under november och december i Umeå, Luleå, Skellefteå, Gävle och på Södra Teatern i Stockholm. Fyra föreställningar i Gävle!

Mammas Nya Kille firar jul på måfå
Presenteras tillsammans med Södra Teatern

Scenografi:Frederic Eklöf/Niklas Rudolfsson
Kostym: Sanna Nyström
Mask: Erika Nicklasson
Scenisk rådgivning: Kjell-Peder Johanson
Attributmakare: Jacob Peterson
Nyskriven musik: Per Nordmark
Medverkande: Sven Björklund, Mattias Fransson, Bengt Strömbro, Olof Wretling, Sofia Wretling
Arrangör: Mammas Nya Kille 

 

Priser (prisklass 1/prisklass 2)
Pris ordinarie: 495/455 kr inkl. serviceavgift.

 

 

 

Se våra andra föreställningar på Ticketmaster här!

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2020. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk