fbpx

Föreställningar

×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 654

Tappa tand! - Barnteater från 4 år

Börjar 15 september 2019 15:00
Träffar: 890

En rafflande berättelse om längtan efter att bli stor och framför allt - att få den där underbara gluggen mellan tänderna!

Söndag 15 September 2019 kl 15.00
Längd: ca 35 min.

ny bokaknapp

Det finns inget som Ingrid hellre vill än att tappa en tand! Hon vill att alla ska komma och dra i den lösa tanden – och beundra. Hon vill, precis som storebror, få pengar i glaset från tandfen och en glugg att visa upp på förskolan. Ingrid blir mer och mer besatt av att tappa tand, hon låtsas att hon har lösa tänder, hon lurar tandfen med äppelkärnor och hon målar svart i munnen. 

Men är allt detta så smart, egentligen? Hur ska hon ta sig ur denna soppa? Här behövs tandfens hjälp! Ingrid kommer till sist till insikt om det fina med att var sak har sin tid och att det faktiskt finns fördelar med att ha sina tänder kvar.

En rolig och underfundig föreställning om längtan, hopp och avundsjuka, efter en idé av Amanda Klasa Fornhammar. I rollerna som Ingrid och hennes storebror ser vi Sara Turpin/Maria Nilsson och Marcus Johansson.

Produktion: Molière Ensemblen
Foto: Martin Skoog

 

Vuxen: 90 kr
Barn: 50 kr

Biljetter säljs på gavleteater.se men även i samband med föreställningen i entrén som öppnar kl. 14.00 (begränsat antal platser).

 

 

Se våra andra föreställningar på Ticketmaster här!

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2020. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk