fbpx

Bli ett av våra populära teaterombud!

Gävle Teaterförening har ett hundratal teaterombud på olika arbetsplatser och föreningar runt om i länet. Ombuden fungerar som en kanal mellan teatern och sitt nätverk och får förhandsinformation om kommande program.

  • Som ombud tar du upp beställningar till kommande föreställningar i ditt nätverk och förmedlar dessa till biljettkassan, där ni kommer överens om hur och när biljetterna ska hämtas.
  • Material till alla våra föreställningar (affischer, flyers och program) finns att hämta i biljettkassan.
  • Till många av våra föreställningar får du en fribiljett om du beställer tio biljetter eller fler till samma föreställning, dvs 10 st betalande och den elfte blir fri. Får du ihop tjugo eller fler biljetter till samma föreställning erhåller du två fribiljetter, dvs tjugo betalande biljetter och den tjugoförsta och tjugoandra blir fria. Lyckas du boka tjugo biljetter eller fler till olika föreställningar erhåller du en fribiljett.
  • Du blir inbjuden till informationsmöten, teaterträffar och teaterresor.
  • Du får information om nya föreställningar före alla andra via mail, och har då även möjlighet att boka biljett direkt.
  • Du kan alltid vända dig till AnnaKarin, vår ombudsansvariga om du har några frågor, du når henne på 026-12 98 21 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2020. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk