fbpx

Oj, nu blev jag lite blyg!

Oj, nu blev jag lite blyg! - Barnteater från 6 år


30 januari 15.00

Ca 35 min


Ordinarie pris:

Barn 50 kr
Vuxen 90 kr

Oj nu blev jag lite blyg

Ovanstående priser gäller i Gävle Teaters biljettkassa. Du kan även köpa biljetter hos Gävle Konserthus och via Ticketmaster, då tillkommer det en serviceavgift.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa. Ledsagare går gratis.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Oj, nu blev jag lite blyg! - Barnteater från 6 år

En föreställning som leker med ljud, röst och sång.

Om att våga ta plats och göra sin röst hörd. Om hur blyg man kan bli och hur pinsamt det kan kännas när det blir fel.

För de flesta av oss upplevs rösten som något identitetsskapande, något nästan privat, trots att vi använder den i nästan alla offentliga sammanhang för att kommunicera med andra. För många av oss är det konstigt när vi hör vår egen röst inspelad. När vi sjunger fel eller låter konstigt så skäms de flesta av oss. Behöver det vara så? Och vad gör man med sin skam?

I föreställningen får publiken möta flera olika karaktärer. Först och främst Lage och Missin, de skall sjunga en sång tillsammans men det blir lite fel och då måste det trösta sig genom att spela upp andra situationer där det blivit tokigt. Vi får bland andra möta; - läraren som inte vågade prata, - monstret med bebisröst och tolken som äter upp Finland.

Föreställningen har producerats med medel från Stockholm stad.

Medverkande: Virginia Librado-Gallego, Claes Åström

Produktion: Dotterbolaget

 

Om Dotterbolaget

Vi producerar clownföreställningar för vuxna och barn. Vi arbetar med teaterclown och clown som uttryck och form. Dotterbolaget är ett feministiskt teaterkompani baserat i Stockholm. Sedan 2010 har vi producerat 18 clownföreställningar. 7 st föreställningar för vuxna och 7 st föreställningar för barn. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi producerat ytterligare tre vuxenföreställningar plus en för barn.