fbpx

Carl-Einar Häckner – I för långt borta land

Carl-Einar Häckner - I för långt borta land


25 september 18.00

Ca: 2 tim 20 min inkl. paus


Ordinarie pris utan serviceavgift

350/310 kr
Carl-Einar Häckner - I för långt borta land

Ovanstående priser är utan serviceavgift. Serviceavgiften ligger på cirka 30-55 kr beroende på föreställningspriset. Vi säljer biljetter i Gävle Teaters biljettkassa, via Ticketmaster och på Gävle Konserthus.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Rullstolsplats kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa. Ledsagare går gratis.

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Carl-Einar Häckner - I för långt borta land

"Folkkär och fenomenal illusionist fördjupar sitt uttryck i ny show. "
"Underhållaren Carl-Einar Häckner verkar vara i sitt livs form."

Nya succéföreställningen "I för långt borta land" kommer till Gävle teater. Sedan premiären på Aftonstjärnan i Göteborg oktober 2021, har den gått för utsålda hus. Under våren 2022, har Carl-Einar börjat turnera Sverige runt.

Den 25 September är det Gävlebornas tur att få uppleva hans unika mix av förvillande magi, hejdlös humor, storytelling, ljuv musik och inte minst hans fantastiska passion för trolleri.

Föreställningen tar sitt avstamp i farmors vardagsrum och en borttrollad Ramlösa-kapsyl - en kapsyl Carl-Einar fortfarande letar efter.

"Min föreställning handlar om drömmar, tror jag. Jag sov när jag skrev den. Dramaturgin är som i en dröm. Tankarna kröker kring hörnhusen står snett i en dal. Drömmen jag en gång hade har blivit en hägring i öknen vid en sjö. Kommer jag bara dit ska jag släcka min törst..." Jag håller jag humorn i handen på resan. Mirakler avlöser varandra. Ett vansinne där svärtan smyger sig in och blir till humor och där drömmens oförutsägbarhet är en ledstjärna. - Carl-Einar Häckner

 

Sagt om föreställningen:

"Mästerligt kombinerar Häckner sitt virtuosa artisteri med situationskomik, tilltrasslade transportsträckor, vars moment erbjuder åtskilliga tillfällen till skrattexplosioner". Mats Hallberg, Kulturbloggen.com, 1 nov 2021