fbpx

Vaudeville – Vintage Swing & Jazz

Vaudeville - Vintage Swing & Jazz


1 april 20.00

Ca: 1 tim 15 min


Ordinarie pris utan serviceavgift

300/260 kr
Vaudeville - Vintage Swing & Jazz

Ovanstående priser är utan serviceavgift. Serviceavgiften ligger på cirka 30-55 kr beroende på föreställningspriset. Vi säljer biljetter i Gävle Teaters biljettkassa, via Ticketmaster och på Gävle Konserthus.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Läs mer om bokning av rullstolsplatser och tillgänglighet

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Vaudeville - Vintage Swing & Jazz

Välkomna till vårens vintage varieté!

The DecaVita Sisters presenterar några av Sveriges bästa kvinnliga artister i en hejdundrande show fylld av dans, magi, cirkus and All That Jazz!

Vaudeville är en varieté-show de luxe, inspirerad av hur live-underhållningen såg ut för 100 år sedan. Närmare bestämt under den epokgörande Jazzeran eller varför inte ”Det glada 20-talet” som även sammanföll med Förbudstiden. Denna era var Vaudevilleshowernas och live-underhållningens storhetstid, innan ljudfilmernas intåg, då stumfilmerna fortfarande var det enda konkurrerande alternativet.

I Vaudeville har vi har samlat The Crème De La Crème av kvinnliga trollkonstnärer, Charleston dansare och cirkusakrobater. Här får du som publik möjligheten att möta artisterna i en intim och uppsluppen föreställning.

Producenter: Charlie DecaVita, Rebecka DecaVita The DecaVita Sisters

 

Charlie och Rebecka DecaVita arbetar sedan många år som professionella Swing-dansare och är flitigt anlitade på events världen över. Under det senaste decenniet har de koreograferat, producerat shower, uppträtt, tävlat och undervisat i över 25 länder. Idag är Swingdans-duon den enda i världen bestående av två kvinnor.