fbpx

De utmaningar vi står inför

De utmaningar vi står inför


12 september 19.00

Längd ca: 1 tim


Ordinarie pris:

250 kr

Ungdom under 26 år eller student: 100 kr
Scenpass: 220 kr

De utmaningar vi står inför – Johanna

Ovanstående priser är utan serviceavgift. Serviceavgiften ligger på cirka 30-55 kr beroende på föreställningspriset. Vi säljer biljetter i Gävle Teaters biljettkassa, via Ticketmaster och på Gävle Konserthus.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Läs mer om bokning av rullstolsplatser och tillgänglighet

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

De utmaningar vi står inför

En samhällssatirisk komedi av och med Johanna Lazcano.

"Skrattfest om den galna nutiden”
Efter tre säsonger på Kulturhuset Stadsteatern och Sverigeturné är Världen enligt Lazcano tillbaka, nu i den uppdaterade versionen De utmaningar vi står inför.

***

I den samhällssatiriska monologen De utmaningar vi står inför får vi möta de tre kvinnorna Eva, Yolanda och Filippa som tampas med vår tids stora livsstilsutmaningar. Influencern Filippa von Sère vill rädda jorden genom ego-logisk shopping, relationsexperten Yolanda del Toro vill få samhällsekonomin på fötter med hjälp av toxisk maskulinitet och specialpedagogen Eva Gunjansdotter drabbas av postkolonialt stressyndrom när hon försöker sätta ihop ett intersektionellt luciatåg. 2023 blir det dessutom el-skam! Straffrabatt! Cancellingkultur!

 

Om Johanna

Johanna Lazcano är skådespelare, regissör och dramatiker och har varit verksam på en rad teatrar, däribland Dramaten, Kulturhuset Stadsteatern, Göta Lejon och Riksteatern. Hennes tredje pjäs En tillfällig ensemble sätter upp Kung Lear med Johan Rabaeus i huvudrollen spelar just nu en tredje säsong på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm.