fbpx

Fröken Elvis Jul

Fröken Elvis Jul


7 december 19.00

Längd ca: 2 tim inkl. paus


Ordinarie pris utan serviceavgift

460/420 kr
Fröken Elvis

Ovanstående priser är utan serviceavgift. Serviceavgiften ligger på cirka 30-55 kr beroende på föreställningspriset. Vi säljer biljetter i Gävle Teaters biljettkassa, via Ticketmaster och på Gävle Konserthus.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Läs mer om bokning av rullstolsplatser och tillgänglighet

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

Fröken Elvis Jul

Elvis bästa låtar på svenska

Om du tänker dig att du har ett band med dina bästa vänner, ni klickar både musikaliskt och har samma smak för gott fika. Där har du Fröken Elvis! Det populära bandet ger sig återigen ut i december-Sverige med sin uppskattade julföreställning. Det blir tolkningar av både traditionella julsånger och modernare jullåtar, Elvis bästa låtar på svenska och mer musik från bandets alla tre skivor. En kväll med humor, värme, lite allvar och en jädrans massa instrument i sann Fröken Elvis anda!

Fröken Elvis har sedan debutalbumet ”Elvis på svenska” (2015) översköljts av lovord och förfrågningar. Bandet har slagit flera publikrekord och spelat på allt från festivaler och folkparker till teatrar och konserthus, både i Sverige och Finland, men även i USA, England, Färöarna och Marocko. Publiken har knockats av deras spel och stämsång och fastnat för deras varma och egna sätt att behandla giganter - oavsett om deras namn är Bach eller Elvis. Förra året släpptes deras tredje studioalbum, ”Fröken Elvis & GIGANTERNA”.

Det mesta gör att man häpnar; de finurliga texterna, de starka arrangemangen och en bedövande musikalisk skicklighet. // Musikmagasinet LIRA

Mästerliga melodimakare i vinnande koncept. // Kulturbloggen

Programbolaget