fbpx

En kväll med Sveriges Radio

En kväll med Sveriges Radio


9 november 19.00

Ca: 2 tim inkl. paus


Fri entré

Biljett behövs och bokas gratis i Gävle Teaters biljettkassa eller via Ticketmaster.se (då tillkommer det en serviceavgift).

En kväll med Sveriges Radio

Ovanstående priser är utan serviceavgift. Serviceavgiften ligger på cirka 30-55 kr beroende på föreställningspriset. Vi säljer biljetter i Gävle Teaters biljettkassa, via Ticketmaster och på Gävle Konserthus.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Läs mer om bokning av rullstolsplatser och tillgänglighet

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

En kväll med Sveriges Radio

Upplev Melodikrysset i P4 och podden Monarkerna på scen

Var med på en helkväll när två av radions populäraste poddar och program möter Gävlepubliken. Melodikrysset är det musikaliska korsordet där det gäller att ha koll på musiken. Programledarna Anna-Charlotta Gunnarsson och Annika Jankell lovar ett klurigt kryss och sprakande scenshow. Monarkerna är en ny folkbildande podd om kungligheter och kungahus i Sverige och andra länder med programledaren Titti Schultz och hovexperten Ebba Kleberg von Sydow. Under kvällen får du mingla med profilerna, ställa dina frågor om kungahuset och inte minst, lösa veckans Melodikryss med fina extravinster. Värd för kvällen är P4 Gävleborg.