fbpx

True Music Project

True Music Project


19 september 19.00

Längd ca: 1 tim 40 min inkl. paus


Ordinarie pris utan serviceavgift

300/260 kr

Ungdom under 26 år eller student: 100 kr
Medlem/Scenpass: 270 kr

True Music Project

Ovanstående priser är utan serviceavgift. Serviceavgiften ligger på cirka 30-55 kr beroende på föreställningspriset. Vi säljer biljetter i Gävle Teaters biljettkassa, via Ticketmaster och på Gävle Konserthus.

Biljettkassan
Telefon: 026-10 21 00, biljett@gavleteater.se

Klicka för att se öppettider

Läs mer om bokning av rullstolsplatser och tillgänglighet

Biljett med scenpassrabatt kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa.

Klicka här för att se en karta över salongen (öppnas i nytt fönster)

True Music Project

I True Music Project skapar Tania Naranjo och Reuben Sallmander något nytt och samtidigt något i allra högsta grad igenkänningsbart. Tania och Reuben bjuder in oss i ett musikaliskt möte där det latinamerikanska och judiska blandas med ren klassisk musik, rock- och popinfluencer i en lekfull dans!

I deras musik finns utanförskapets boja och kreativitet, men också längtan, kärleken och det outtalade - det mystiska. Texterna är skrivna på det språk som klär musiken bäst. Poetiska texter på svenska, engelska, spanska och hebreiska leker på ett organiskt vis med musiken och beskriver duons tillsammans drygt 100-åriga livserfarenhet.

Tania Naranjo är konsertpianist, sångerska och kompositör. Reuben Sallmander är skådespelare, sångare, textförfattare och låtskrivare. Tillsammans framför de sina sånger och musikaliska berättelser på ett smäktande och innerligt sätt. De ackompanjeras av True Music Orchestra med  Johnny Åman på kontrabas och Ola Bothzén på slagverk.

 

Foto: Mats Bäcker