fbpx

Konferens & Event

Konferens
och event

Kostnadsförslag och bokning

Jonas Elverstig, Teaterintendent
073-048 28 91
jonas.elverstig@gavleteater.se

 


 

Upplev en skön atmosfär bland guldprydda väggar, snirkliga takmålningar och kristallkronor i våra fantastiska lokaler. Skräddarsy en magisk dag eller kväll med möjlighet att lägga till fantastisk underhållning, catering eller en guidad visning av teatern.

Konferenstekniker, publikvärd och befintlig teknik såsom projektor, duk, ljud och ljus tillhandahålls av Gävle Teater mot en kostnad. Kontakta oss gärna vid frågor om catering, tips på artister, föreläsarkontakter eller konferens i samband med våra befintliga föreställningar.

Bild av Gävle Teaters salong
Stora salongen

Med inspiration från L’Opéra Garnier byggdes denna storslagna halvrunda salong. Här sitter ni kungligt under den stora takkronan. Totalt 420 sittplatser varav 250 på parkett. Resterande sittplatser är fördelade på två balkonger.

Bild av Café Amadeus
Café Amadeus

I vårt vackra café har vi ett härligt ljusinsläpp och fantastiska takmålningar. Ta en nypa luft på vår balkong och se ut över hela Rådhusesplanaden. Runda cafébord med stolar för 80 sittplatser. Vi kan även montera en enklare scen med teknik. Möjlighet att mörklägga lokalen.

Bild av scenen
Scenen / Black box

Genom att dra ned ridån för salongen skapar vi ett mörkt rum för publik på scenen, max antal sittplatser är 100 personer.

Bild av Fattigmanscaféet
Fattigmanscaféet

Mysigt litet café på andra våningen. Litet café med 40 sittplatser. Runda cafébord och en serveringsdisk. Utsikt ned till Café Amadeus.

Foajé Gävle Teater
Foajén

I vår foajé välkomnas publiken. Perfekt för en stående snabblunch eller fika. En fantastisk mingelyta. Ståbord och serveringsbord.